Welkom op Yourlease Voorraad!

Om te beginnen...

U wilt natuurlijk direct aan de slag met uw website en dat kan! Daarom bij deze alvast wat tips om u snel op weg te helpen:

Algemene instellingen

Ga via de -knop op de werkbalk naar de website-instellingen: geef titel, samenvatting en keywords op en stel het correcte adres in van de website-beheerder.
Kies tevens de vormgeving die u voor ogen heeft. Van alle vormgevingen zijn voorbeeldwebsites gemaakt inclusief handleiding voor het instellen van de vormgeving.

U kunt het menu uitbreiden door met de rechter muistoets op een menu-item te klikken. U krijgt dan de mogelijkheid om het aangeklikte menu-item te wijzigen, maar u kunt ook een nieuw menu-item aanmaken.

Publiceren

Heeft u de nodige aanpassingen gemaakt en uw eerste eigen teksten geplaatst? Dan is het zaak om de website te publiceren via de -knop op de werkbalk.

Pas als u publiceert zijn de wijzigingen ook zichtbaar voor bezoekers. Tot die tijd kunt u in alle rust pagina's aanpassen zonder dat bezoekers daar last van hebben.

Hulp

U kunt te allen tijde de on-line handleiding raadplegen via de -knop op de werkbalk. Komt u er toch niet uit, dan kunt u ons vragen stellen via het support systeem of u kunt ons een e-mail sturen. Wij helpen u dan graag verder.

Veel succes met uw website,

newictea